Přidat odpověď
Zoufalky, držte se!Moc na vás všechny myslím, jsem tu denně a pročítám, jak pokračují vaše radosti a strasti...
Kärolko,pevně věřím,že je to tou rukou a prací, protože není zvykem,aby jsi se ty hroutila, ale chápu, i na ty nejsilnější to občas příjde. Karolko, moc ti fandím, působíš na mně jako super ženská.
Margitko, jsi silná a už tě jen tak něco nerozhodí, nebo tak na mě nyní působíš.
Haňo a Jano30, držte se, třeba to není ztraceno, pokud se vaši chlapi chovají hezky. Zkuste se v tom holky moc nehrabat a být nad věcí, sama vím, jak je to těžké, taky jsem myslela, že ji půjdu rozbít hubu, ale k čemu by to bylo...Buďte rády, že si to ti vaši chlapi uvědomují,ty svoje chyby. Tebe Haňo obdivuji, já bych takhle žít nemohla,píšeš,že to trvá dlouho,ale je k tobě hodnej, v pohodě...No nevím, na tohle já nemám žaludek. U nás po odhalení jsem byla já stavěna do pozice, že jsem něco provedla ne ON!Já se snažila jako idiot a on se na mě tvářil jako bych měla poměr s jeho kamarádem.A pak se rozhodl...a je pryč...
Jendo, vánoce byly hrozný, byla jsem zbytečná hrdinka, bolelo to hrozně moc, ještě na štědrý večer po večeři a rozbalení dárků jsem sbalila malou a jeli jsme k mým rodičům cca 170 km, celou dobu jsem si přála, aby mě smetl nějaký kamion, ale naštěstí jsme dojely dobře, živé, zdravé.Celé svátky pro mě byly náročné,ale kompenzovala jsem to, že jsem chodila 2x denně cvičit, plavat, bruslit, silvestr jsem prospala, nový rok byl tady a já se rozhodla to celé v sobě upouzdřit, celých těch skoro 10 let někam v sobě schovat a jít dál, protože kdy jindy je na to ta správná doba než na začátku nového roku?! No a jak jsem již psala no name, doufala jsem, že se mezi vánoci stane zázrak, ale vím, že zázraky se stávají jen v pohádkách a já svému muži a jeho nové partnerce přeji vše dobré. Vím, že jejich vztah je založen na lžích a pokud budou spolu šťastni ať jsou. Každý si na to svoje štěstí musí přijít sám. A já ho mám, moje štěstíčko má 4,5 roku a ať je MM nyní jakýkoliv, vždy ho budu mít ráda,už jen kvůli tomu mému štěstí....
Předchozí