Ke kuchyni - před 2 roky jsem si ji nechala dělat od truhláře. Je to daleko levnější než to koupit v kuchyňském studiu a hlavně kvalitnější (teda je potřeba si dobře vybrat toho řemeslníka). Kuchyň do L (cca 6 - 7 metrů)s ruznými vychytávkami, mě bez spotřebičů, ale s digestoří, baterií a dřezem přišla na cca 62 tis.Kč. Sami jsme si dělali nový rozvod vody, elektřiny a obklady na zeď, truhlář kuchyň namontoval. Co se týká indukce - nemám sice vlastní zkušenost - mám sklokeramiku, ale i tak jsem musela kupovat všechny hrnce nové, aby měly rovné dno a dobře přilnuly. Na indukci ani nemůžou být jakékoliv - musí být označeny značkou na indukci. A jsou myslím o dost dražší.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.