na doporučení holek z rodinky, jsme o vánocích nadělili osadníci z katanu. Základní verzi, pro dospělé. Je to výborná hra. NEjdřív jsme zjednodušili pravidla, aby dcera(6 let) pochopila princip. TEd hrajeme dle klasických pravidel, jen jí trošku pomáháme ( a rádíme), jinak si vše hlídá sama. Hrozně jí to baví, vždycky se těší na víkend až začneme hrát. A zapojuje se i mladíš 3-letý syn - hraje bankéře - podává kartičky. Hra je vážně výborná. Mám doma ještě po mně dostihy a sázky, zatím jsem nenašla odvahu je vytáhnout,ale možná už je čas , když dcera pochopila tuhle hru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.