Rozhodně nemůžu někoho odsoudit, když je na interupci. šla bych taky v případě vývojové vady či s velkým postižením. I když lehce se to píše a ve skutečnosti činí. Naštěstí to už řešit nemusím, zdravé dítě mám a nic mi neschází. Jen mne jednou šíleně vytočilo, ale nemohla jsem to té klientce říct- ve 30ti letech šla na 4.interupci. V mládí prodělala 2, pak poznala ženatýho, šla na 3 a v šestinedělí otěhotněla zas, takže byla na 4, což je pro mne nepochopitelné, že v dnešní době může být takhle někdo nezodpovědný!!!!!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.