Taky musím napsat o mé zkušenosti s Olomoucí.Četla jsem jak svůj porod tam popisovala paní v Betynce a docela mě to šokovalo. 3.10 2009 se mi tam narodilo moje první děťátko, syn Pavlišek.2.10 23:30 mi praskla plodová voda a maličkej se narodil až 15:00, takže porod byl docela dlouhý.Zažila jsem 2 směny sestřiček a porodních asistentek, obě úžasně milé a usměvavé. Na cokoliv jsem se zeptala mi vysvětlili,prostě super.Nechodila jsem na žádný předporodní kurz,vůbec jsem nevěděla do čeho jdu,tak jsem jim řekla, ať si se mnou dělají co chtějí, jen epidural jsem nechtěla. Ke konci jsem si nechala píchnout nějakou injekci proti bolesti, ale na konci jsem byla tak moc vyčerpaná,že mi ani nešlo tlačit. Nastřihli mě a paní doktorka mi musela zatlačit na břicho. Jediný mínus jak píše paní v minulém příspěvku bylo zašívání nástřihu,musím říct, že v tu chvíli jsem pana doktora opravdu nenáviděla.
A na šestinedělí? Tam děkuji opravdu všem za jejich přístup, za ty 4dny co jsem tam byla jsem nepotkala nikoho nepříjemného.Sestřičky, jak dětské, tak ženské naprosto úžasné,dětští doktoři i paní doktorka super,ukecaná paní uklízečka se kterou jsem si vždy ráno povídala byla fajn
I tomu doktorovi co mě zašíval jsem nakonec odpustila, protože za 5dní od porodu jsem už nevěděla. že něco takového proběhlo.
Možná záleží na tom koho potkáte, kdo vás ošetřuje, ale za mě Olomouc je jednička
Předchozí