Tento týden jsem začala používat krásný barevný bryndáček Sassy, je to takový ten igelito-látkový s odepínacím plastovým lavůrkem. Dle návodu by měl být pratelný. Když jsem ho ale dnes po obědě ve dřezu v ruce přemáchnula, začala se odlupovat barva z obrázku, jakoby uvnitř, jak šla mokrá látka na ten igelit. Kdysi jsme už tento bryndáček měli a dokonce jsem ho prala v pračce a nic se s ním nestalo. TAk se chci zeptat, kdo ho taky má, jestli s ním máte nějaké problémy a nebo jestli já mám nějaký vadný kus. Díky moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.