Aneko, jsi věřící a tohle napíšeš?
Jsem taky věřící a jsem členem církve nikoliv sekty a jelikož jsem se křtila coby dospělá ne jako miminko, za které rozhodnou rodiče, tak jsem svým slibem něco slíbila a rozhodně jsem svým "ano" neříkala, že budu věřící jen na půl.
Pokud jsi zažila opravdové "obrácení" ve svém životě, tak určitě víš, že se člověku život obrátí o 360°.
Holka, je toho možná teď plná, přeplněná a možná tápající... Na dotaz tazatelky prostě nejde napsat ani tak ani tak- celé mi to přijde nesmysl. Dotyčná ani nenapsala o jakou církev či sektu či směr se jedná a my jí tu máme psát nějaký "rozřešení"
Mimochodem, jelikož je "u nás" na sex až po svatbě kladený opravdu velký důraz, tak taky znám mladé lidi, který přišli do církve v době, kdy už spolu spávali a vím, že byť se snažili sebevíc už nešlo spolu "nic" nemít... Oni se oba nechali pokřtít a vzali se. Druzí, kde uvěřil "on" od jeho obrácení se rok spolu nic neměli a po roce projítí si předmanželského kurzu se vzali a mají už dvě děti... Prostě nejde měřit jedním metrem.