Zdravím všechny současné i nastávající maminky v této porodnici jsem rodila 2* po prvév roce 2006 a to bylo jako bych prožila nějaký špatný sen.Na porod.sálech jsem byla moc spokojená naopak na šesti nedělí a na novorozeneckém to byla doslova katastrofa ,proto jsem se rozhodla že do Vyškova už víckrát rodit neůjdu!!!Časem mě ale ta zlost přešla a já se rozhodla porodit své druhé dítě (květen 2009)opět ve VYŠKOVĚ byla jsem překvapená s jakou vstřícnotí,ochotou a pomocí jsem se tentokrát setkala všichni na nás byli moc hodní a milí až na pana doktora Houbala ke kterému jsem chodila do poadny toho jsem vždy chytla ve špatné náladě jinak jsem u nikoho neměla pocit že obtěžuju.Podle mě se ve vyškovké nemocnici hodně změnilo k lepšímu takže já můžu jen doporučit!!!všem sestřičkám z por.sálů,šestinedělí i z novorozeneckého za sebe i dcerku moc děkuji a samozdřejmě nesmím zapomenout i na skvělé doktory které tato nemocnice má mockrát děkujem!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.