Přidat odpověď
Žabi, já vím...
Když mně se teď naskytla nabídka, kdy bych mohla Denise umístit do školy, kde by bylo rozvíjeno to, v čem je momentálně napřed, ale nelpěli by na věcech, ve kterých by byl jako srpnovej rozhodně oproti svým spolužákům, často o skoro dva roky starší, hancicapovanej...A mohla byhc do stejnýho zařízení umístit i Francescu, třebaže byhc to neudělala teď hned.
Dneska jsem byli na slavnostním otevření nový školky, nových prostorů školky, kam chodí Denis, já tam učitelce řekla, že zvažuju přece jen nástup do školy a ona mluvila v tom smyslu, že podle ní i její kolegyně nemá Denis nejmenší problém, je napřed, udrží pozornost a nemají problém ani s tím, co já teřba pozoruju doma, že se dvě hodiny oblíká a pak má ještě kalhoty naruby, že nechápe smysl povinnost atak.Prej je i ve srovnání se staršíma dětma zralej, ...
Já bych ho přesto nedala, kdybych teď neměla tuhle nabídku, pro mě zajímavou po více stránkách.
Ale zas ta představa, že by teď byl půl roku ve školce, byť náročný, pak další rok ve školce a terve potom do první třídy, kde se podle mě na rozdíl od tady padlýho názoru jede strašně pomalu, teprve teď čtou asčítají odčítají do deseti, počítají snad do sta, což on už dávno zvládá, tak si zase říkám,že ho udupu..
Fakt říkám, těžký rozhodnutí...
Ale trvám na tom,že rozhodují rodiče...
Předchozí