| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nečetla jsem celou diskuzi, ale mám praktickou zkušenost:

dcera je zářijová, šla normálně, protože je fakt šikovná, nikdy jsme nezalitovala a i ona je jen ráda, že je ve škole tam kde je ( nyní již SŠ)

syn je začátkem července. Je zrovna tak šikovný jako dcera, ale u něj jsem právě řešila, jestli do školy ano nebo ne, když je to kluk a ti, jak víme, prostě dozrávají později. Šla jsem normálně do školy za ředitelem s tím, kolik bude nastupovat dětí, koli, jich bude těch z loňska odkladových ( aby tam nebyla převaha starších), byla jsem za třídní učitelkou, která je pro prvňáčky a asi nejvíc mi dala její rada:

spíš si poradí s dítětem, které je neposedné, případně si neumí třeba zavázat tkaničky, ale je do školy natěšené, baví ho a rádo poznává nové věci, než s dítětem, které se ve škole nudí, věci, co se učí prvňáčkové ho nezajímajík protože už je zná a umí a těžko se pak chytá, když se začnou učit věci, které jsou pak.

Syn má ve třídě 3 děti s odkladem ( je jich celkem 20), jednu holčičku, která šla ze zdrav. důvodů a pak dva kluky, ti to měli právě z té nezralosti. Je fakt, že ho musím stále kontrolovat, aby měl co má mít a důsledně po něm jít, aby měl všechno, ale to spíš přičítám tomu, že je to kluk - myslí na vesmírné války a nějaká čeština jde mimo něj - ale učení jako takové mu problém nedělá a ve škole je spokojený.

takže zakladatelko, poraď se v té konkrétní škole, taky uvidíš, jak se k tomu vyjádří tam a uvaž sama . Jestli je až v půlce prázdnin a nijak ho to do školy netáhne, tak bych ho asi nedávala. Fakt nic nezmešká

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.