Předchozí témata jsem nečetla,tak snad se nebudu opakovat.Chtěla jsem se zeptat,jak byste reagovali na své dítě,když máte pocit,že už vážně žádné domlouvání,tresty i plácnutí přes zadek,zkrátka nic nefunguje.Jedná se hlavně o to,že když není něco po našem mazánkovi(píšu schválně,jinak mám kluky 2),tak se začne vztekat-v tom lepším případě,v horším mi jde kousnout nebo si do mě bouchnout nebo mi vytrhnout kus vlasů.Abych ho nemusela mlátit,i když se někdy jedná jen o plácnutí přes ruku,tak ho odtahnu do pokoje,tam ho nechám ať se uklidní,jenže on se nevzdává a aby mi naštval ještě víc,začne tam na just házet s hračkami o zeď nebo se věšet za závěsy,takže to nakonec nevydržím a stejně mu jdu vynadat znovu
.Mám ale strach,abych svým jednáním nevyvolala v něm,že on se pak bude chovat stejně jako já,když jsem naštvaná,tak prosím poraďte,co by jste s takovým dítětem dělali.Obzvláště jestli máte vlastní zkušenosti,protože některé maminky s hodňoučkými dětmi mi zde vždycky ničí jak jsou děsně chytré,ale sytý hladovému nevěří a kdyby zažili to samé,nevím nevím,jak by se chovali.Já už mám někdy nervy v kýblu.
Díky