Cyann, já jsem zažívala něco podobného, ale obráceně. Když jsem chodila do práce, měla jsem pracovní dobu od 8.30 do 17.00. Párkrát se mi stalo, že mě někdo litoval, že jsem v práci až do 17.00 a já jsem na to koukala jako cvok. Přišlo mi, že když mám v 17.00 padla, tak mi zbývá ještě fůra volného času na vzdělávání i zájmy. Nestála jsem o to chodit si domů krátce po poledni. Na co? A říkala jsem si, že teď hlavně potřebuji vydělat co nejvíc peněz, protože pak budu pár let chtít být s dětmi doma a pak zase pár let pracovat na částečný úvazek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.