Já nic takového nemám, nemám momentáolně ani hodinky, ale krokoměr mě vždycky zajímal - nechci ho kupovat, ale vždacky mi bylo záhadou, jak to může fungovat - to s přidelává neco na nohy? navíc každý člověk má jinou dálku kroku a já sama taky pokaždé nedelám stejně dlouhé kroky - podle toho ,jak jsem unavená nohy spíš vleču, nebo dělám dlouhé, nebo chodím spíš zeširoka jako námořník . myslím, že už na takových blbých 5 km to musí být dost velká nepřesnost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.