Přidat odpověď
letos jsem začla se studiem Sociální práce v Mladé Boleslavi - jsme studijní skupina a spadáme pod Univerzitu Palackého v Olomouci (otevřeli 3 distanční skupiny). Máme to pátky a soboty ca 1x do měsíce, 5 předmětů do semestru. Přihlásila jsem se "normálně", tj. dělala jsem přijímačky písemné a ústní a po přijetí jsem řádný student kombinovaného studia. Tím že jsme "detašovaná" skupina tak platíme 7,5tis za semestr (protože ti vyučující jezdí sem, dostaneme materiály, login do studentského systému univerzity a tak). Ale lze to i přes ICV (institut celoživotního vzdělávání) kde se platí ca 15tis/semestr a jde to bez přijímaček.
Je to klasický BC na 3 roky, zakončené bakalářkou.
Zatím jsou všichni vyučující opravdu dost vstřícní, ne že by to bylo úplně levou zadní ale zvládnutelné se mi to zdá. Uvidím co cizí jazyk (mě osobně to tedy potíže nedělá, ale prý se to bude ještě platit nějak zvlášť pokud bude někdo chtít výuku, jinak je jen zkouška, holt je to jaksi "formalita" aby byla splněná kolonka ve studijním programu, počítá se že se na to každý připraví vlastními silami, jo a nabízejí i ruštinu pokud jsem to správně pochopila).
Jednu vyučující máme z Liberecké univerzity - Mgr. Thelenová - Metody Sociální Práce a ještě něco bude mít dál - ta je opravdu dobrá, suprově vysvětluje, má k tomu vztah.
Tak držím palce ať vybereš dobře.
Předchozí