Přidat odpověď
Jano, já jsem měl tu možnost u porodu být až u našeho třetího miminka. U prvního to nebylo možné, u druhého manželku přijali do porodnice a řekli nám, že porod bude možná tak za dva - tři dny, přitom 10 hodin od přijetí jsme měli druhého synka a i když mi bylo slíbeno, že mě zavolají, tak se to stejně nepodařilo. U třetího miminka to bylo jako ve filmu: táto, už je to tady! V obci jsme jeli devadesátkou, naštěstí byla neděle, doba kolem oběda. Tehdy jsem to už stihl a u porodu jsem skutečně byl. Jestli je to neestetické: nechce-li se tvůj manžel na porod dívat, nemusí. Já jsem byl vedle manželky, porod jako takový jsem neviděl, ale byl jsem s manželkou. A i když jsem procházel kolem manželky si miminko podepsat genciánkou, nedíval jsem se, protože jsem si chtěl z porodu zachovat jenom to hezké.
Porodnice organizují před porodem prohlídky sálů a "hekáren", proto nebude tvůj manžel z místa, kde se rodí, nijak překvapen, protože ty i on budete vědět, kam jdete. Opravdu - bude-li tvůj manžel chtít, tak uvidí jenom to, co chce. Hodně štěstí.
Předchozí