| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nedělitelná dvěma

No, mě jenom mrzí, že jsem si vybrala takové "lukrativní" zaměstnání. Vždy, když slyším, jak bude školné na VŠ, protože si na to vysokoškoláci mohou půjčit a po skončení VŠ hravě splatit. Chacha...~n~~n~~n~ Jestli budou učitelé, doktoři, nebo něco podobného, dostudují a mnoho let budou živořit (ono 15 000 hrubého, což je současný nástupní plat učitele nestačí třeba u nás v Praze ani na bydlení, že...)
Nedávno jsem četla na nějakém internet.zpravodajství informaci o vzrůstajícím počtu sebevražd a depresí čerstvých VŠ - v době krize nezavadí o práci a mají půjčky, tedy dluhy, které musí splácet. Podotýkám, že ve Velké Británii. Doufám, že takto to pro mé děti nedopadne....~q~~q~~q~
Nechci zpět bývalý režim, ale toto a bytová situace mě hrozně štvou a nechápu, čím jsme si to "zasloužili"....~l~~l~~l~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.