Ahoj holky, po zaručeně prodělané ovulaci a po značném tulení s manželem (14.den cyklu přesně)mi asi 5 dní nato začalo bolet v podbřišku, začali mi tmavnout dcorce na prsou, bradavky byly citlivé a prsa jsem měla pěkně nateklá. Také se mi poránu motala hlava a občas mi i vadila jindy příjemná vůně. To vše trvalo přesně do včerejška t.j.26.den cyklu. Dnes už mi jen sem tam píchne v podbřišku a v prsou, ale není to tak intenzivní jako celý minulý týden. Je možné, že mohlo dojít k početí a nějakým způsobem, se "to nechytlo"? Podotýkám, že se snažíme už třetí měsíc a ještě ani jeden pokus jsem takové bolesti nezažila. Díky, Jana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.