Prosím o informaci, pomoc, či radu, anebo zkrátka jen Váš názor.
Jsem těhotná, dle ultrazvuku velikost plodu odpovídá 7 týdnům a 6 dnům. Problém je v křečích a následně krvácení, ke kterému došlo před pěti dny. Doba mezi svíravou píchavou bolestí a následně krvácením byla tak hodinu. Okamžitě jsem navštivila gynekologa - plod byl OK, AS bez problému a na ultrazvuku nebyla již zřejmá stopa po uvolněném "hematomu" jak se vyjádřil můj lékař. Citlivý byl močový měchýř a dost bolel. Vůbec co jsem otěhotněla je trochu problém s "malou stranou".
Nyní již pátý den ležím užívám Utrogestan a Pambu. Pamba - dle letáku ji nesmí užívat žěny v prvních týdnech těhotenství. Piji urologický čaj.
Zatím stále špiním, ale krvácení se již od té doby neobjevilo a dokonce si bez bolesti mohu kýchnout, apod. což dříve bylo komplikovanější - ještě před dvěma dny to píchalo.
Je to normální?
Je nutná interupce, jak mi bylo sděleno, i když plod se vyvíjí správně a před pěti dny na něj tato událost neměla vliv?
Jěště - před otěhotněnímjsem byla léčena kortikoidy na RS. Ten je již vysazený. Dle rozhodnutí neurologa byl můj stav již delší dobu bez komplikací a riziko, i když je zřejmé, není v tuto dobu tak vysoké.
Budu vděčná za Váš názor.
Děkuji Vám
Petra (26)
Předchozí