Přidat odpověď
Bumbi - ve 2 letech pozdě?
já ti nevím, mám teď třetího kluka a můžu zodpovědně říct, že toto jsem si myslela u nejstaršího taky, ale pak mě ten prostřední vyléčil z nerozvážnosti, on sice vydržel, ale absolutně nechápal, jak má poznat, že potřebuje čůrat, a nechápal to snad do 5 let (ptal se mě, jak to, že já to vím a on ne), v noci byl bez plínek a ve dne se pořád počůrával, prostě neovládal všechno, a teď ten nejmladší má skoro 3 a taky ho musím hlídat já, protože on jde až má pár kapek v kalhotách, dřív si to prostě neuvědomí, plínku má už víc než půl roku jenom ven a na noc, ve dne spí bez a je suchý, v noci se teď občas nepočůrá, dávám ho kolem půlnoci na nočník, ale pak to neriskuju, když je suchý ráno chválím, když není, nekomentuju
to jenom když hlídá babička, tak byli a jsou kluci pořád v jedněch kalhotách. Za prvé má jenom s jedním víc času pozorovat a posílat na nočník, navíc když hlídá, tak nevaří, nežehlí, nedělá úlohy s nikým dalším..., a hlavně, hlavně není zvyklá myslet na to, aby jim dávala napít, takže po jejím odpoledním + večerním hlídání se můžu spolehnout na to, že bude sucho i bez plínky, ale to není tím, že by to syn uměl vydržet nebo zadržet
Předchozí