Rodila jsem na Bulovce před 14 dny. V tu dobu se tam narodilo 9 miminek, Když jsem odcházela tak přijímali taky 9 maminek. Na sále to množství nebylo znát.Neměla jsem pocit, že by mě někdo nějak zanedbával nebo tak. Je pravda,že jak se tam v noci najednou sjelo tolik maminek tak mi nějak zapomněli udělat klystýr. Nemůžu si tam na nikoho stěžovat, od PA po pana doktora, kteří přivedli na svět naší Klárku. Na šestinedělí jsem dokonce dostala nadstandart. Tím, že jsem byla druhorodička tak mě nikdo ničím neprudil. Dětská dr. taky super, mladá ženská, na které je vidět, že děti prostě miluje. Jediný kdo mě tam trochu šokoval byla paní co rozdávala na hekárně a pak na sále jídlo. Pomlouvala tam pacientky včetně mě, že jsem si dovolila odmítnout jídlo krátce po porodu
. Před porodem jsem chodila do rizikové poradny, ty čekací doby cca 2 hodiny. Takže sama za sebe můžu Bulovku jenom doporučit. Co teda doporučuji si tam vzít jsou vlhčené ubrousky pro miminka a dostatek vod v lahvi. Páč čaj se nedal absolutně pít.