asi před rokem jsem sháněla jeden plakát, měla jsem odkaz na super stránky ale nějak ho nemůžu najít :-( našla jsem jen tenhle - byl taky ve výběru (děti mají i akvárko v pokojíčku), i když víc se mi líbily jiné - právě jakoby kreslené krajinky s lidičkama (kopečky, na jednom políčku se sekalo seno, na druhém obilí, vesnička s kostelem, lidi, psi, koně, traktory.... prostě dost věcí na pozorování a přitom to bylo hezky harmonické. Zkusím ještě pohledat. (jo a dopadlo to tak že dcera si přála plakát koňů a syn letadlo :-( )
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.