Plně souhlas. Takové je i moje přesvědčení. Teda já bych asi nekojila déle jak rok, takové jsem měla přesvědčení odzačátku, že kolem roku to ukončíme. I když, kdo ví, to že Jáchym mě už nechtěl mě strašně a nečekaně zasáhlo
.
Jen nad tím mlékem ted´ uvažuji kuli tomu, co se děje se mnou. Ale člověk asi nemuže vypadat moc zdravě, když shodí během těhotenství 7 kg, 2 měsíce blindí i přes noc a ted už jen 3 x během dopoledne. Dokonce už jsem došla tak daleko, že jím vitamíny neb mám strach, aby bylo miminko vpořádku. U prvního dítěte jsem strašně dbala na stavu, no teda já na ní dbám celý život, ale ted´ je to prostě těžký. Jím, páč vím, že musím a že to už musí každou chvíli zkončit. Trpím snad na každý těhotenský neduh, zvracení, zácpa, bolesti v zádech snad od 1 týdne, jsem unavená, podrážděná, ale ted´ už se zase těším, že se nám to konečně podařilo, že čekáme druhé miminko na které jsme se tolik těšili a je mi líto, že byly chvíle, kdy bych to nejraději vzdala...
.
...tak že tak a pak si nejsem ani jistá v tom o čem jsem vždy byla tak přesvědčená