Ahoj Moniko,
Tak jsem se po delší době opět podívala na Rodinku co novýho. Jsem ráda, jestli se Ti naše mejlíky líbily- vidíš, a právě k vůli Týně (které naše mejlíky vadily) jsme si přestaly s Martinou psát na Rodince, ale píšeme si nadále na naše soukromé mailové adresy.
Taky Ti musím oznámit (doufám, že se druhá Martina nebude na mne zlobit, když budu psát i za ní), že jsme obě dvě cca ve stejnou dobu objevily 2 proužky...:o))))), takže pokud všechno bude v pořádku, v červnu budeme vozit kočárky a chovat krásná voňavoučká miminečka.Tobě přeju, aby se Ti to podařilo co nejdřív. Mně se to povedlo až na potřetí ( a to už jsem začala o sobě vážně pochybovat), objednala jsem si tinktury z poupat bylin sloužící k léčbě neplodnosti...užívala jsem je jen asi týden, ale to už jsem stejně byla těhotná :o)
Ten test na fertility slouží k určení, kdy máš přesně ovulaci. Poslala mi ho Martina2, ale už jsem si ho ani nestihla udělat. Napíšu jí, aby Ti poslala překlad a adresu, jak se na test dostat.
Jinak si myslím, že pokud budeš poctivě měřit teplotu, tak bys den ovulace měla bezpečně zjistit. Já pozorovala i hlen a čípek, ale v tomto jsem měla velký chaos. Právě v měsíci, kdy jsem měla hlen bílkový,průhledný- tak nic, žádný úspěch a ten úspěšný cyklus jsem naopak nepozorovala hlen téměř žádný. Taky pozorování čípku- to byla španělská vesnice a po velmi krátké době jsem to vzdala. Myslím, že když se budete tulit v období ovulace (2 dny před ovulací, v den ovulace, a dva dny po) (ideální by bylo každý den), tak to MUSÍ vyjít.
Přeju Ti a všem ostatním snažilkám hodně štěstí, klidu a hlavně pohody při výrobě krásných miminek :o)))
Martina1
Předchozí