Já byla v roce 1990 jako 15-ti letá na prázdniny u bratránka v Kanadě, řádně přírodně zarostlá a tam na mě jeho manželka koukala jak na špínu, nemohla to pochopit a do bazénu jsem tam neoholená vůbec nesměla. Asi jak dneska, když kolem mě projde někdo s neoholenýma nohama, tak na něj taky tak koukám. A když už jsem tam byla nucena do holení, dělala jsem to po vzoru se vším všudy. Když jsem přijela domů, máma mi nadávala, že jsem blbá, že jsem to neměla holit, že teď mi porostou silnější a hustší chlupy. Ale tak nějak do dvou let už se začali holit všichni. Je to nějak pohodlnější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.