V Turnově jsem rodila v listopadu O8 a patřím k těm, které mají s touto porodnicí jen ty nejlepší zkušenosti.
I přes to, že jsem u porodu měla manžela, milé porodní asistentky mě po celou dobu porodu hladily, držely za ruku a podporovaly, jak mi to jde skvěle.
Bohužel u porodu nastaly komplikace (rozhodně ne vinou porodníka), ale celý tým porodnice se choval naprosto profesionálně, jak ke mně, tak i k naší novorozené holčičce.
Na poporodním oddělení jsem tak strávila týden, spoustě sestřičkám jsem vděčná za jejich péči dodnes (kór té, která mi ráno po porodu láskyplně udělala snad to nejlepší "kakavíčko" na světě
).
Pan primář Mikl odborník na slovo vzatý, no, trocha arogance by se našla, ale nesetkala jsem se s tím, že by byl na jiné, než své, pacientky "vysazený".
Níže zmiňovaného pana doktora Nožičky se dovolím také zastat - patřím k jeho pacientkám a s jeho milým přístupem jsem velice spokojena. V těhotenství jsem ho dokonce podezírala, že z těch maličkých ještě nenarozených miminek má snad i větší radost, než jejich maminky :-D.
Jsem si vědoma toho, že co vyhovovalo mně, nemusí vyhovovat jiné. Ale co se týká výběru porodnice u svého případného dalšího dítka, v tom mám osobně jasno, bude to opět Turnov.