| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jde o tu noc hlavně,přes den si to ohlidam,ale je to dost šok i pro mě s jednorazovkou pohoda klidek pred spanim jedna a rano nová,takto 5x za noc vzhuru je počatečni šok i pro mě.a nejen pro maleho co si zvykl jedna plina na NOC ovšem jemu je to celkem jedno plina jako plina hlavně že muže řadit.akorat je to sice dnes třeti den a pozoruji že v mokru se mu nelibi u jednorazovek klidek i kdyby tam měl nalož deset kilo už dnes mi dava najevo že ma mokro tim že je vzteklej....což jeho změna v chovani mě celkem zarazila taky a to jen jina plina než co měl a tak brzo.tak nevim jestli se mu fakt nelibi v počuranem a tak brzo mi to dava najevo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.