| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Je mi 23, tuším, že v pubertě jsem na téma táborů taky někde narazila a teda ani omylem. Vůbec jsem o tom nechtěla slyšet - nucený sport, málo jídla, samí zoufalí lidi, hlavně žádní kamarádi (se seznamováním mám problém). Ale třeba je dcera jiné povahy a naopak by se jí to líbilo.
Co se týče psa - my to s manželem řešíme tak, že si třeba každý druhý víkend půjčíme psy od našich rodičů a vyvětráme sebe i je. Spokojeni jsme všichni - my máme pohyb, do kterého by se nám "jenom tak" nechtělo, psi se vyběhají do zásoby a rodiče si můžou odpočinout a mít dobrý pocit z toho, že se pejsci pobavili. Každopádně není špatné to kombinovat i s nějakým cvičením, já jsem o prázdninách začala s kamarádkou chodit do posilovny, bez té bych s těma psama obešla akorát barák a už toho měla dost, takhle jsem dala i 20 km...to ale s retrívrem, pudla jsem s sebou pro jistotu nebrala ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.