mě se včera stalo přesně to samé. V lékárně jsem si koupila hned testy dva. Jeden jsem si dělala, jak jsem přišla odpoledne domů - vyšel po asi 10 minutách pozitivní (druhá čárka slabě viditelná). Říkala jsem si OK, ráno to zkusím znovu, bude to jistota. Ráno jsem celá nedočkavá letěla do koupelny a test (BABYTEST) vyšel negativně :-(. Tak jsem si šla ještě lehnout a když jsem asi za 15 minut vstávala do práce, zase se objevila slabě viditelná druhá čárka. Jsem z toho jelen (nebo jelenice?). Jsem 31 DC, mám bolesti břicha jako před menses a trvá to už asi týden. Bradavky mám citlivé na dotek a je mi pořád zima. Taky se mi objevilo lehoulinké špinění. Káťo, jak ti to dopadlo? Držím pěstičky a doufám, že nám všechno vyjde :-)) !!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.