jsem asi kulturní barbar, ale doma mám teda pěkný braky
nad jídelním stolem mám kytici od Chagalla, ovšem jako puzzle z 2000 ks vlastnoručně složenou a v klipovým rámu. Líbí se mi ty barvy a dalo mi to práci - možná víc než to ten chlap maloval prvně
No a jeden příbuznej to viděl a hned si myslel že beru cokoliv co se jmenuje puzzle, tak mi přinesl bílého koně běžícího po zeleném pažitu. Myslela jsem že ho zabim když jsem to skládala
bílá zelená zelená zelená bílá .... no ale když mi to dalo takovou práci, tak muž nelenil, dal mi to taky do klipu a dokonce sám aktivně pověsil na zeď, než jsem stihla něco říct. Je to kýč jak bič ale visí ... A u dětí jsou 3 obrázky s Krtkem. Už ani toho mladšího to pomalu nebere, tak Ježíšek přinesl plakáty (dle výběru dětí), ale spadly, tak se zase Krtek vrátil a čekáme - asi na to až tu přistanou Marťani s tím správným lepidlem neboť ho nějak zapomínáme koupit. Ledničku mám plnou magnetů se zvířátky z jogurtů a na dveřích WC si dcerunka nalepila Disney Sněhurku a další dva koně z časopisu. Z dalších ozdob tu mužovi visí 2 gotické meče - hned strategicky u hlavních dveří aby se návštěvy rozmyslely jestli k nám mají lézt nebo radši ne - to určitě není podle Feng-Šuej
.
Ale kamarádce jsem "dobře radila" při rámování dvou obrázků - byla z toho docela věda a vybírání bylo dramatické (ve sklenářství - 2 matky a 4 děti, príma), takže na ty se ráda dívám když tam přijedu.