| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

jsem asi kulturní barbar, ale doma mám teda pěkný braky :-) nad jídelním stolem mám kytici od Chagalla, ovšem jako puzzle z 2000 ks vlastnoručně složenou a v klipovým rámu. Líbí se mi ty barvy a dalo mi to práci - možná víc než to ten chlap maloval prvně :-) No a jeden příbuznej to viděl a hned si myslel že beru cokoliv co se jmenuje puzzle, tak mi přinesl bílého koně běžícího po zeleném pažitu. Myslela jsem že ho zabim když jsem to skládala :-) bílá zelená zelená zelená bílá .... no ale když mi to dalo takovou práci, tak muž nelenil, dal mi to taky do klipu a dokonce sám aktivně pověsil na zeď, než jsem stihla něco říct. Je to kýč jak bič ale visí ... A u dětí jsou 3 obrázky s Krtkem. Už ani toho mladšího to pomalu nebere, tak Ježíšek přinesl plakáty (dle výběru dětí), ale spadly, tak se zase Krtek vrátil a čekáme - asi na to až tu přistanou Marťani s tím správným lepidlem neboť ho nějak zapomínáme koupit. Ledničku mám plnou magnetů se zvířátky z jogurtů a na dveřích WC si dcerunka nalepila Disney Sněhurku a další dva koně z časopisu. Z dalších ozdob tu mužovi visí 2 gotické meče - hned strategicky u hlavních dveří aby se návštěvy rozmyslely jestli k nám mají lézt nebo radši ne - to určitě není podle Feng-Šuej :-).
Ale kamarádce jsem "dobře radila" při rámování dvou obrázků - byla z toho docela věda a vybírání bylo dramatické (ve sklenářství - 2 matky a 4 děti, príma), takže na ty se ráda dívám když tam přijedu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.