V ložnici mám plakát "ploší červi" od Eschera, ten jsme si kdysi koupili místo vánočního stromku (vyrazili jsme pro stromek s posledními penězi a donesli jsme si tenhle plakát).
V obyváku je jedna předjarní krajina, takové to sníh odtál ale ještě se nic nezelená, kterou kdysi uviděla v Díle moje máma a prostě ji musela mít - a já bych ji nesundala ani za nic a musím ji mít.
Pak jedna socha Krista, kterou extchán našel na jakémsi zrušeném hřbitově - chybí jí kusy nohou a visí v rohu pokoje u stropu, bez kříže, a dívá se na nás. Já ji dostala od tchýňky ke křtu.
A ještě Frantův "Kos s loutnou", to tom zatoužila mladší dcera na jedné výstavě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.