ne teplotu nemá,a u doktorky jsme včera byli i tam byval klidne sladke miminko tak tam tomu dal korunu.nervy vztek,ječení. ouška mu prohližela to bylo taky prvni co mě napadlo jak pišete o zanetu ale nic právě neschledala.doporučila mi mundisal na dasně,
a ještě homeopatika napsala na papir u nas v lekarně je namaji tak je jel koupit tatulda.s hlavy nevím papirek si vzal muj chlap,jen že to jsou pry globulky ktery se davkuji tak a tak vse je napsane pravě na papirku takže s hlavy vážně nevim
je to pry podobne jako globule thuya occidentalis co mi doporučila před očkovani a po očkovani.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.