V motole jsem 29.12.2009 porodila císařem syna Matyáše a tímto bych ráda poděkovala všem sestrám a doktorům kteří se o mě starali, ať už na rizikovém oddělení, na sále, na JIPce a hlavně na šestinedělí II. Jmenovitě nejmilejší byly Klára Vobořilová a Drahomíra Hájková plus ostatní dětské sestry ( bohužel jsem si nenapsala jména ) a zároveň ženské sestry. Díky všem za to, že opravdu kojim a doufám, že budem kojit dlouho... Mytášek přibírá strašně moc a už byste ho ani nepoznaly... Dnes je mu 5 týdnů a oblékáme velikost 62 a to některé věci opravdu těžce... ještě jednou díky a ať se Vám všem v práci daří a přeji hodně stejně spokojených maminek jakojsem byla já...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.