ahojky holky, jsem v šestém měsíci a už mě začínají moje netěhu rifle škrtit, potřebuji trošku poradit, chtěla bych teda spíš riflíky z nextu, jsem na ně zvyklá a sedí mi, ale nevím které jsou lepší ty s našitou látkou v pase(všité na bokách) nebo s celým elastickým-látkovým pásem na bříško i záda? A co CA nebo HM, popřípadě kdyby nakoukl někdo z Ovy kde jste dobře nakoupily? Já vyrazím asi do avionu, je tam hodně obchodů v jednom, next asi přes mmb nebo mma, švagrová ted do Anglie nejezdí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.