Ahojky Tynko, dopadlo to špatně, po 8 dnech zpoždění a třech slabě pozitivních testech jsem dostala me, nebylo to špinění , ale me. Test byl ihned po dostání me negativní. Přesto jdu zítra k doktorovi, ale spíš jen proto, abych se ujistila, že jsem ok a že to třeba nebyl potrat. To zklamání ani nedokážu popsat, byla jsem si jistá..chtěla jsem si kupovat kočárek.:-)...no ale už je to týden a já začínám znova.. A Ty?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.