| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Karolko, mas nejakou kamaradku - nekoho, kdo je tam pro tebe? komu muzes zatelefonovat o pulnoci a vs, ze bude poslouchat?
ja vim, jak to boli...ja ztratila domov, manzela, dceru...jsem v cizi zemi, mluvim cizim jazykem, porad nechapu, kam zmizelo tech 18 let manzelstvi, ktere se mi zdalo tak bajecne. jak mi ten muj princ mohl odejit, jak muze tvrdit ze konecne nasel stesti s tou nejbajecnejsi a nejuzasnejsi (co by mohla byt vekem jeho dcera...)

casem to bude bolet mene. ale poradit nemuzu...ja ziju den po dni, trvalo mi to mesice nez jsem se dokazala zase smat. porad nespim. porad se mi stava, ze se neco prectu, uvidim na televizi a chci se s nim rozdelit o svoje myslenky...a on tu neni a je mu absolutne jedno, co si ja myslim a jak ja ziji. a to boli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.