| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Enži, promiň, ale namlouváš si to. Já jsem taky u té kámošky čekala, že ted´ při rozvodu se ten její rozhoupe a konečně jí něco řekne. On totiž neřekl ještě nic a to už v tom lítají 2 roky. Napsal pár sms a email, že jí ublížil. Všichni jsme čekali, že u rozvodu z něho něco vypdane. On měl fakt stále dveře otevřené, ještě v den rozvodu a ona to dávala tak strašně najevo a celá rodina nad tím mohla kroutit hlavou. Tak moc to chtěla mít zpátky. Rozvod jim trval 7min.. A jediné co řekl je. "Tak čau, měj se dobře." Ale zdá se, že už se smířila s tím, že se nikdy nedozví, kde byla chyba, že nikdy nedostala šanci to napravit, že si o tom nikdy nepovídali. Co jí zbejvá? Ale o proti tobě má jednu výhodu / nevýhodu. Nebude ho už vídat neb nemají děti na druhou stranu je jí kus přes třicet a po dětech strašně touží a pomalu 20 let co byli spolu jí štěstí nepřineslo.

Držím ti palce, at´ jsi na tom lépe. Nechci ti brát tvoje iluze, ale na druhou stranu je mi líto, že možná vidíš šance tam, kde třeba vubec nejsou...~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.