Enži, promiň, ale namlouváš si to. Já jsem taky u té kámošky čekala, že ted´ při rozvodu se ten její rozhoupe a konečně jí něco řekne. On totiž neřekl ještě nic a to už v tom lítají 2 roky. Napsal pár sms a email, že jí ublížil. Všichni jsme čekali, že u rozvodu z něho něco vypdane. On měl fakt stále dveře otevřené, ještě v den rozvodu a ona to dávala tak strašně najevo a celá rodina nad tím mohla kroutit hlavou. Tak moc to chtěla mít zpátky. Rozvod jim trval 7min.. A jediné co řekl je. "Tak čau, měj se dobře." Ale zdá se, že už se smířila s tím, že se nikdy nedozví, kde byla chyba, že nikdy nedostala šanci to napravit, že si o tom nikdy nepovídali. Co jí zbejvá? Ale o proti tobě má jednu výhodu / nevýhodu. Nebude ho už vídat neb nemají děti na druhou stranu je jí kus přes třicet a po dětech strašně touží a pomalu 20 let co byli spolu jí štěstí nepřineslo.
Držím ti palce, at´ jsi na tom lépe. Nechci ti brát tvoje iluze, ale na druhou stranu je mi líto, že možná vidíš šance tam, kde třeba vubec nejsou...