Tak jsem si právě přivezla domu mého malého prince a samozřejmě až v ten okamžik, kdy jsem ho viděla mi došlo, jak jsem byla sobecká a pitomá, když jsem přemýšlela jak ukončit SVOJE trápení....
Nastavila jsem si to hned na začátku schůzky tak, abych já byla ta dominantní a bylo mi dobře. Já jsem určila čas a místo předání a trvala si na tom. Dorazil s vteřinovou přesností. Sedl si ke mne (v mekáči), koupil prckovi hranolky a pití (ač nic nechtěl) a chtěl si povídat. Já si akorát četla knížku J. Klymeše - Partneři a rozchody - mmch. ENži, obávám se, že právě ty ji velmi potřebuješ, že se bez ní nehneš z místa a naopak by ti mohla moc pomoci. Ty chceš svého muže zpět a přitom nejsi ochotná zavřít druhá vrátka a přejít do paradoxní fáze, kdy je největší šance na návrat!!! Kup si tu knížku.
Byla jsem vklidu, odmítla se bavit o jeho pocitech, nípat se v tom. Chtěl prý, že mi večer zavolá a budem si o tom povídat. řekla jsem mu, že mi tím ubližuje, že bych se s ním raději bavila o dětech a o práci, ale už ne o JEHO pocitech nepocitech. Protahoval schůzku jak mohl a šel nás vyprovodit až k autu, ačkoliv jsem mu řekla ahoj již nahoře v mekáči. Mám ze sebe dobrý pocit a cítím, že se dávám dokupy, že na to dno jsem dorazila a špičkami nohou se již snažím odrážet.
Btw. Monty - krásná báseň!!!!!!!! Ty píšeš nějak víc? mrkni na web www.piste-povidky.cz já tam jsem pod přezdívkou Kukulína
) třeba se ti tam bude líbit, je to moc hezké psaní