Luno, člověk může očekávat ledacos, ale realita holt může být jiná. Pokud od vztahu očekávám věrnost a ten druhý mi ji neposkytuje, nikdo mne nenutí s ním být. Odejít se dá od kohokoli a kdykoli a ani to nemusí být ve zlém. Sama jsem se dvakrát rozváděla pouze z toho důvodu, že mi dotyční manželé neposkytovali to, co pro mne bylo zásadní. Ruku do ohně nemůže dát kolikrát člověk ani sám za sebe, natož za druhého člověka. Možná jsem cynik, ale nepokládám lidi za majetek a manželství za kobku odsouzeného na smrt. Navíc, jak už jsem několikrát psala, hezké věci zůstávají a ty nehezké mohu buď tiše tolerovat nebo řešit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.