Barčo,pominout to že ho miluju nějak nejde.Nehci aby zůstával jen kvůli malé.Vím,že by mě pořád hryzalo jestli je opravdy v práci.Nechci ho omlouvat,to vůbec ne.Ale ona ho začala svádět a ten vůl podlehl.Z ní to blbě takhle napsané.Teď mám období kdy jsem zase naštvaná a síli je krapet víc,ale vím že za chvíli spadnu zas dolů.Dnes jede malou k tchánovcům,musí ji tam odvést.Netvářil se nadšeně.Však se jim 14dní neozval.Za 15měsíců budu mít téměř 5h doma v klidu pro sebe.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.