nevím přesně jestli to začalo když malá byla kojenec a proto to chci vědět.Ano láska k muži a k dítěti je něco jiného.Ale právě on není schopen pochopit to,že se většina věcí řídila potřebou nejdřív malého dítěte na mě závislém a pak potřeby jeho a mé.právě když už malá je větší já chtěla od nového roku začít znova.jak jsem byla naivní.myslela jsem že půjdu do práce,že bude moc víc být s malou,odpočine si od práce a bude víc peněz.a co jsem získala.Jdu na hodinku do vany a pak se vrátím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.