Přidat odpověď
Ano když je na mě bet důvodně hnusnej.Po těch letech by mě měl respektovat.Já po něm taky neplivu a mám na to právo.
Po porodu to bylo krásný,sex byl super.pak za 4měsíce.Mě sjel,že nemůže jet k mechanikovi když bude oběd.prý počkám,nevěděl jak dlouho to bude trvat,a najím se s ním.Nakonec odjel s odpovědí na mou otázku že neví co ke mě cítí(únor)Já šla s malou na dlouhou procházku.a od té doby je to blbý.Popálila sem si ošklivě ruku na dlani,olejem.Ani jednou malou nevykoupal.Když jsem mu řekla ať si dá čas na rozmyšlenou a já dělala ideál domov-pá,so.ne.V sobotu mě dost bolela záda řekla jsem mu před odchodem do práce jestli nevykoupe malou.sjel mě proč sem mu to neřekla dřív-byl buď ve vaně,nebo venku kouřil.řekla jsem mu že není problém když do práce dorazí později-to opravdu není.řekl že něco slíbil a musel si jít ven zakouřit a napsat sms.Pak jsem mu řekla a´t je tak hodný a nelže mi do očí.Psal samo milenkce.
proto chci vědět pravdu zda už je to od února,zda práce byla lež,jestli když sme byli s malou u dr a on prý udajně odepisoval zákazníkovi,poté stejně šel ven kouřit.
Předchozí