Enži, a proč je to pro tebe podstatné? Věř tomu, že to vychází celkem nastejno. Když jsem odcházela od manžela, tak jsem se svým současným přítelem ještě "nespala". Ale už byl mezi námi vztah (což je celkem logické, znala jsem ho dřív než manžela). Na sex může dojít a nemusí, ovšem ve chvíli, kdy existuje nějaký vztah a ten překračuje hranice přátelství - i když tohle má každý nastavené jinak - tak de facto k "nevěře" došlo. Jestli je fyzická nebo psychická nehraje až takovou roli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.