| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Není tak uplně pravda Enži.
V září prasklo, že má již cca měsíc poměr. V říjnu se po návštěvách v poradně vrátil domu a nastala idilka. Ani jednou jsme se nepohádali, prostě pohodička pohoda. 25.1. mi z ničehož nic přišel v 8.20 email, že se se mnou rozchází, že ji miluje. O pár dní později jsem z něj vytahla, že to bylo tak, že tenkrát se s ní skutečně rozešel, ale ona něco nakousla, resp. chtěla si s ním dořešit jejich vztah. On tenkrát odmítl. Když jsem si zlomila v prosinci ruku a on se mnou trávil víc času než s ní v práci - zpanikařila a zaútočila. Bohužel opět úspěšně. Při našich debatách mi ani ebyl schopen říct, co na ni je vlastně tak úžasného, proč ji miluje. Pak se mne ptal, jestli třeba není možné, že ona používá nějaké feromony :-) hahaha, no jasně, že to možné je. Navíc je velmi vytrvalá a jde si za svým cílem - mladý, poslušný živitel rodiny

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.