Přidat odpověď
Dobrý den Ivano, právě hledám odpověď na stejné otázky, které jste napsala a narazila jsem na Váš příspěvek. Syn /7,5 let/, velmi živé, veselé a aktivní dítě, začal mít najednou v noci hrozné stavy - jednorázové vysoké horečky, zimnici, nadměrné pocení, prudké bolesti hlavy a končetin, báli jsme se nejhoršího. Na základě krevních testů to byla JEN před několika měsíci prodělaná mononukleóza. Do toho v poslední době hodně vyrostl, takže nedostatek červených krvinek. Na ty dostal železo a noční pocení a záchvaty ustaly jak mávnutím proutku. Začaly ale jiné problémy - je extrémě unavený, úplně z něj vypršela radost, je lítostivý, stále pláče, často ho bolí hlava a nohy, skoro nic nejí, každý kousek je zázrak, strašně zhubl:-(. Pohled na něj mi rve srdce, on nás vždycky všechny nabíjel, každý říkal, že z něj optimismus a radost jen srší. A teď? Hromádka neštěstí,hubený unavený bleďulka se smutnýma propadlýma očima. Dnes mi došla trpělivost, zítra jdeme na další odběry, tohle mi nepřijde normální, nikdy nebyl nemocný, měl výbornou imunitu a pokud už mononukleoza proběhla před pár měsíci, proč se tyhle příznaky objevily až teď a tehdy byl v pořádku?
Předchozí