Ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu se školkou. Bydlíme na Ohradě na Praze 3 a školek je tu okolo spousta. Poradíte mi prosím nějakou dobrou? Nikoho školkového tu neznám a z webu školek a dní otevřených dveří se člověk moc nedozví o skutečných aktivitách, učitelkách atd. Pražačka mě moc nenadchla, Jeseniova 204 měla klidnější atmosféru, a do školky Na Vrcholu se prý nelze snadno dostat. Co třeba Jeseniova 98? Mám sice tříletáka a jsem na MD s mladším, tudíž máme stejně malou šanci na přijetí, ale raději klidně rok počkám na dobrou školku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.