Přidat odpověď
Karolko,
ale to, co děláš nebo co jsi dělala ho vlastně vrhalo té druhé do náručí. Těmito zbraněmi se nedá vyhrát. Když ponižuješ soupeře, daleko víc vlastně v tu chvíli ponižuješ sama sebe... a dáváš mu do ruky karty, které nechceš, aby měl. Jsi "ta zlá", co ubližuje. Je úplně fuk, že ona začala první - jak praví klasik, v lásce a válce je všechno povolené a pokud ona umí aspoň PŘEDSTÍRAT, že tvého muže miluje, on by ji logicky měl bránit, i kdyby ji nemiloval.
Upřímně řečeno, já mám někdy dost plné zuby z manipulačních praktik manželky ŽM, ale fakt si vážím toho, že o ní nikdy nemluví hnusně. Protože I KDYBY to byl můj "soupeř", jako že není, protože já fakt nestojím o to, aby se ŽM rozváděl a bral si mne, tak by se mi to nelíbilo. Můžu si myslet co chci, ale nemám žaludek na to, abych poslouchala fňukání a stěžování si. Na to se dá totiž říct jediné - proč s ní jsi, když je tak strašná?
Nikdy, nikdy by člověk neměl používat ani verbální násilí. Degraduje ho to. A chlapi jsou na to docela citliví.
Předchozí