| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky, zjistila jsem, že přítel udržoval roční vztah s jinou. Přiznal se a tvrdí, že to skončí. Prý šlo pouze o sex (bavilo ho to s ní více než se mnou). Je fakt, že poslední dobou už jsem měla pocit, že ho vůbec nepřitahuju a že se mu nelíbím, skoro jsme spolu nespali. Myslím přitom, že zas tak strašně nevypadám. :-) Vůbec jsem něco takového nečekala, zjistila jsem to víceméně náhodou. Jsme spolu asi třináct let a máme 11-měsíčního chlapečka. Mi je 31, slečně 25 a taky je zadaná. Začal si s ní tedy, když jsem byla v osmém měsíci těhotenství. Jsem zoufalá, už druhou noc nespím, nemůžu jíst, sebevědomí úplně na dně. Byt je můj a finančně bych to bez něj taky zvládla, ale tvrdí, že odejít nechce. Já ho ale pořád vidím s tou druhou a nevím, jestli bych mu mohla ještě někdy věřit. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jak jste to řešily? Nechci dítěti brát otce, ale opravdu nevím, jestli to zvládnu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.