Přidat odpověď
Naprostý souhlas, roční nevěra je už nevěra jak hrom. A začít souložit jinde, když mám doma ženu v 8. měsíci těhotenství, to už samo o sobě vypovídá o charakteru člověka, se kterým žiješ. Navíc já věřím tomu a z okolí to mám potvrzeno, že zahnuljednou, zahne víckrát. Musíš si sama v sobě ujasnit, jestli ho chceš, je to strašně těžké, nevím jak to správně napsat, aby to nevyznělo blbě, ale nebrat dítěti otce, není úplně správná úvaha, dítě pozná, že vztah nefunguje a zůstavat s ním kvůli mimču by nakonec nebylo dobrá ani kvůli tomu mrňouskovi. Musíš si ujasnit, jestli dokážeš odpustit a žít šťastně jako dřív. Já bych to nedokázala. Kdykoliv by někde byl, přemýšlela bych, jestli je tam kde říká, jestli zase někde s někým nesouloží, a měla bych určitě tendenci pořád kontrolovat a kontrolovat až by mi z toho hráblo. Držím palce a je super, že máš své bydlení a nejsi na něm finančně závislá, budeš mít jednodušší rozhodování. Každopádně snažit o odpuštění se musí on. A ty si pořád do zblbnutí opakuj, jsem super holka, super máma, bídák je on.
Předchozí