| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj, holky tak mě Lippo už podruhé nasměrovala a já si nechám odkaz mailech abych nezapomínala.
U nás stále puberťačka na zabití, i když včera už to byla pžíjemná mladá slečna, že by se blýskalo na lepší časy~:-D.
Holka byla od 18.8. do 9.10 v Lázních s kterých jí vezli k nám do špitálu se starým problémem, který u nás neuměli vyřešit. Všichni jsme to věděli já i doktoři, ale nějak jim ješitnost nedovolila jí poslat do Motola, kde toho ani pan docet moc neví, ale furt tisíckrát víc než u nás~;((. tak si tři dny poležela a poslali ji zpět. Já jí kvůly VZP nemohla vzít na reverz a odvést sama do Prahy, protože bych musela hradit lázně. Z lázní se vrátila a hned jsme šli k Mudře, pře měla horečku a virosu. takhle jsme začaly nejdůležitější školní rok. Pololetí dopadlo , no 4 z matiky to sem čekala, ale 4 z dějáku to jsem myslela, že opraví~q~ je taky dys., ale zevšeho nejvíc bych řekla , že je líná protože z ČJ má už třetí rok za tři bez úlev~o~. Včera jsme vyplňovali přihlášky tak dvě na obor sociální péče, jedna u nás u té druhé by musela na intr. Si říkám, že když nám populace stárne tak takových profesí bude potřeba víc a víc. Třetí by byla také na intr a obor zahradnictví. Tam teda s uplatněním nevím nevím~d~
Jinak Lipoo z maturity z češtiny bych strach neměla, to je víc než pravopis literatura A TO SE DÁ NAŠPRTAT~;). Já mám strach aby se někomu nepodařila prosadit povinná maturita z matiky. To by holka nedala určitě~;(( a navíc u všech oborů co chce studovat myslím matika není to podstatné a budou jí mít jen první dva roky tak jak z toho má potom maturovat.~q~
Jo jinak jsem v létě byla v Kroměříži a v září zase sraz po dvaceti letech~g~ bylo to super a když jsem jela přez Vás tak jsem si vzpomněla ~:-D.
Omlouvám se za délku a teď už zajdu častěji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.