| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nechce se mi číst diskuze, ale moje zkušenost:
Mám moc ráda zvířata a vždycky jsem jich doma chtěla mít co nejvíc, hlavně teda kočku. Manžel byl proti, nad kočkami se rozplýval, ale vlastní doma nechtěl (navíc mohutně podporován rodinou, že je přece alergický a kdesi cosi). Jaké bylo naše překvapení, když jsme od mé svědkyně dostali jako svatební dar kocourka. Je to mourek, nalezeneček a i když se o manžela v první chvíli pokoušely mdloby, ihned si ho zamiloval a už po měsíci nám bylo jasné, že bychom ho nevyměnili za nic na světě. Manžel ho miluje neskutečně, on manžela a spokojeni jsme všichni.
Důležité ale možná bylo i to, že mourek je barevně nejvíc podobný divokým kočkám, nad kterýma manžel slintá pokaždé, když jsme v ZOO. Kocourek je bojácný, na nás si ale hezky zvykl, je fakt velký mazel. Ven nechodí, i když má možnost, jako malinkému kotěti mu asi někdo ublížil, před cizíma prchá, svět sleduje jenom z okna.
Takže - zjisti, jaké kočky se manželovi líbí nejvíc, já jsem třeba na bílé a zrzavé, proto mě mourek nejdřív docela zklamal, já bych ale do kočky určitě šla!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.